Maak een afspraak
24/7 Storingsdienst
+31 (0)591 - 313377
+31 6 81604399
(Alleen voor whatsapp)

Venmatic® Decojet watersnijder (decoratie)

De Venmatic® Decojet watersnijder is de meest betrouwbare, veilige en efficiënte methode voor het insnijden van deegproducten ter decoratie. De Venmatic® Decojet watersnijder bevordert veiligheid, productkwaliteit en productie efficiëntie. Elke Venmatic® Decojet watersnijder wordt op maat voor u gemaakt, afhankelijk van uw wensen, producten en capaciteit wordt de beste oplossing aangeboden.


De Venmatic® Decojet watersnijder verkrijgbaar als stationair, lineair en robotoplossing. Met de stationaire uitvoering kunnen uitsluitend snedes gemaakt worden door gebruik te maken van de snelheid van de productdrager. Uitgebreidere snijpatronen kunnen worden gemaakt met een 1- of 2 assig XY systeem. Voor nog meer mogelijkheden kan de Venmatic® Decojet watersnijder uitgevoerd worden met een robot, waarbij hoge capaciteiten en een breed aantal soorten snijpatronen gerealiseerd kunnen worden. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van 3D Vision scanning technologie om deegproducten nauwkeurig in te snijden.

De Venmatic® Decojet is uitgevoerd met een separaat op te stellen pompunit. Deze pompunit is ontworpen voor maximale betrouwbaarheid met lage onderhoudskosten en reinigbaarheid in gedachten. Er wordt gebruik gemaakt van een RVS pomp met magneetkoppeling. Daarnaast beschikt de pompunit over een speciaal ontwikkeld en snel schakelend manifold voor optimale functionaliteit.

De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat snijlengtes en snijhoeken eenvoudig in te stellen zijn. Per recept kan er een separaat programma opgeslagen worden. Voor elk onderscheidend snijpatroon is een ander type snijbalk nodig. Het wisselen van de snijbalk gebeurd binnen één minuut.  • Efficiënt 24/7 deeg decoreren
  • Hygiënisch Design
  • Eenvoudig te reinigen
  • Weinig onderhoud
  • Hoge capaciteit mogelijk
  • Uitgebreide mogelijkheden qua snijpatronen
  • Kostenefficiënt
  • 3D Vision scanning voorbereid