Maak een afspraak
24/7 Storingsdienst
+31 (0)591 - 313377
+31 6 81604399
(Alleen voor whatsapp)

Over ons

Als je kiest voor Venema Techniek & Service, kies je voor kwaliteit! Het is onze passie om maatwerk machines te ontwerpen, fabriceren, in bedrijf te nemen en te onderhouden.

"Wij staan voor kwaliteit, (24/7) service en flexibiliteit!"

Onze missie

Venema Techniek & Service heeft de missie om klanten 24/7 van dienst te kunnen te zijn bij storingen, reparaties en leveren de bijbehorende onderdelen. Om deze storingen zoveel mogelijk tot een minimum te beperken streeft Venema Techniek & Service ernaar om periodiek het machinepark van klanten te onderhouden. Met het doel om de continuïteit van het productieproces bij de productiebedrijven zoveel mogelijk te waarborgen. Daarnaast is het de missie van Venema Techniek & Service om maatwerk machines te ontwerpen, fabriceren en onderhouden voor industriële bakkerijen. Het doel is om efficiënte, innoverende, degelijke en gebruiksvriendelijke machines te leveren.

Onze visie

Venema Techniek & Service heeft het doel om door te groeien naar een bedrijf dat internationaal voet aan de grond heeft. Het leveren van betrouwbare machines en diensten is uitermate belangrijk. Daarnaast wordt er bij elke machine veel aandacht besteed aan de engineering en doorontwikkeling van standaard componenten. Doordat Venema Techniek & Service een 24/7 servicedienst heeft kan het productieproces bij klanten gewaarborgd worden. Dit wordt ondersteund door een magazijn met zeer diverse onderdelen en speciale gereedschappen.