Maak een afspraak
24/7 Storingsdienst
+31 (0)591 - 313377
+31 6 81604399
(Alleen voor whatsapp)

Oproep- vakantie medewerker

Bij Venema Techniek & Service wordt continu gewerkt aan het ontwerpen, produceren en onderhouden van klantspecifieke machines in voornamelijk de foodsector. Daarnaast verzorgen wij voor diverse sectoren, waaronder de bakkerijsector, het technische onderhoud en de benodigde reparaties en revisies aan het machinepark.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar:

Oproep- vakantie medewerker

Als oproep- vakantiemedewerker ben je beschikbaar na schooltijd, in de schoolvakanties en op zaterdagen om ons op oproepbasis te ondersteunen bij werkzaamheden in de werkplaats of op locatie bij de klant. Werkzaamheden waar je aan moet denken zijn bijvoorbeeld schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden intern, assemblage werkzaamheden, onderhoud- en revisie werkzaamheden. Ook het halen en brengen van onderdelen in binnen- en buitenland, ondersteuning van verspaning, (service) monteurs etc. kan deel uit maken van de taken.

Functie eisen

VCA Basis diploma is vereist. Daarnaast ben je bezig met bijvoorbeeld een MBO-3 of 4 opleiding in de richting allround medewerker productietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Je bent een harde werker en wilt graag ervaring op doen binnen de machinebouw. Rijbewijs B is een pré.

Interesse in deze functie?

Spreekt deze vacature jou aan en voldoe je aan de functie eisen stuur dan jouw sollicitatie naar:

hr@venematechniek.nl

óf

Venema Techniek & Service B.V.
T.a.v. Roy Venema
Robert Scottstraat 11
7825 AR Emmen

Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Roy Venema via 0591-313377

Bel direct voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature.

Solliciteer direct

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.